Hrvatski

Sada već legendarna priča o The Gardenu, ona koja je dala svoj dio povijesti na Jadranskom moru, prerasta u projekt koji obuhvaća sve dobro što smo stvorili kroz više od desetljeća rada

The Garden Resort je intimni komadić raja smješten na obali, a uz kristalno čisto more i sunčane dane, savršena je lokacija za ljetne festivale. Maleni zaljev u Tisnom dom je pozornice uz more, plažu ili masline, kao i krivudavih puteva koji otkrivaju bogatu ponudu hrane i pića, mjesto gdje je usidren drveni brod koji poziva na zabavu, sve uklopljeno u prekrasnu prirodu u kojoj možete i boraviti jer na lokaciji su osigurani apartmani, luksuzni šatori, airstream prikolice, kao i prostor za kampiranje. U blizini The Gardena nalazi se Barbarella's Discotheque, legendarni klub na otvorenom s odličnim Funktion One sustavom, u kojem možete plesati pod zvijezdama i dočekati prvo sunce okruženi borovima. 

Smješten u prekrasnom Zadru, The Garden Lounge mjesto je koje gleda na gradske bedeme i luku, a na otvorenoj terasi možete uživati u pogledu dok ležite na jastucima koji se prostiru dužinom od 30 metara ili na foteljama na suncu, a odlična glazbena kulisa prati vas cijeli dan. Uživajte uz koktele, osvježavajuća pića, domaća vina i piva ili ukusne zalogaje za koje je zadužen Art Of Raw, jedini restoran sirove i veganske prehrane u Dalmaciji i cijeloj regiji.

The Garden Produce donosi pomno birane i kvalitetne proizvode, od naših Garden vina do posebnih majica i Art Of Raw grickalica, a sve je organski, zabavno i dijeli viziju The Gardena. Novo uzbudljivo putovanje predstavlja i The Garden Brewery u Zagrebu, a pivovara će donijeti naše viđenje domaćih piva u koje ćemo uklopiti desetljeće dugo iskustvo i servirati vam nešto opušteno, ukusno i nezaboravno. 

Uživajte u novom poglavlju The Garden obitelji.