Made in Croatia

Mile Kekin

Club night, Special
Jun
06-07
The Garden Brewery

Mile Kekin

NOVI DATUM KONCERTA MILE KEKINA!

Dragi naši, zbog vremenskih neprilika moramo pomaknuti održavanje koncerta Mile Kekina u dvorištu pivovare na četvrtak 6. lipnja. Sve kupljene ulaznice vrijede za novi datum.

Povrat novca za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta moguće je ostvariti od ponedjeljka (03.06.), isključivo na istom prodajnom mjestu gdje su i kupljene. Za sve ulaznice kupljene online, povrat je potrebno zatražiti preko sljedeće mail adrese: reklamacije@entrio.hr

////

Legendarni Mile Kekin dolazi u dvorište The Garden Brewery s novim samostalnim albumom “Kuća bez krova”, u četvrtak 6. svibnja.

Frontman Hladnog piva u ulozi kantautora predstavlja solo projekt, koji mu je osigurao dvije nominacije za Porin – za Album godine i Najbolji album rock glazbe, a u punoj postavi s pratećim bendom predstavit će ga na Žitnjaku.

Autorski i dijelom autobiografski album “Kuća bez krova” obilježili su singlovi “Reno 4”, nominirana za pjesmu godine na prošlogodišnjem Porinu i mjesecima jedna od najslušanijih u Hrvatskoj , putni “Atlas”, kao i “Takav par”, “Atlantida” i “Samo moja”.

Uz stvari s novog albuma, Mile će s bendom u dvorištu The Garden Breweryja na Žitnjaku odsvirati i neke stare pjesme iz njegove prve solo faze kao što su „Dolje je bolje“, „Maslina“ ili „U dva oka“.

Pridružit će im se Tomo Šunjić koji će otvoriti večer s DJ setom, a vrata se otvaraju već u 17:00, dok koncert počinje u 20:00 i čini ovo savršenim druženjem nakon posla.

Nastup Mile Kekina koncert je kojeg The Garden Brewery postavlja u suradnji Kokoš ili jaje, organizatorima koji potpisuju zagrebačka događanja poput Fuliranje ili Zagreb Burger Festival.

Ulaznice su u pretprodaji 50kn, dok će na ulazu biti 70kn, a dostupne su u sustavu Entrio.hr i na njihovim prodajnim mjestima.