Made in Croatia

Horse Meat Disco

Club night
May
24-25
The Garden Brewery

Horse Meat Disco

Tickets Here!

Horse Meat Disco su sinonim za fantastične zabave, a izravno iz Londona dolaze prirediti jednu takvu u The Garden Breweryju u petak 24. svibnja.

Nakon redovitih nastupa na ljetnim festivalima u Tisnom, ovo će biti prvo gostovanje u Zagrebu i jedinstvena prilika doživjeti zašto se o Horse Meat Disco tulumimam neprestano priča. Ono što je počelo kao siguran prostor za queer i disco zajednicu u Londonu 2004. preraslo je u 15 godina prave klupske sile i kontinuiranih događaja s ciljem izazivanja sreće kod ljudi, kažu rezidenti Luke Howard, Severino, Jim Stanton i James Hillard.

Svaki od njih je izgradio ugled priređivanjem fantastičnih partyja svake nedjelje u Londonu, kao i s visoko kvalitetnim disco setovima s kojima preuzimaju klubove i festivale diljem svijeta, poput Glastonburyja ili Bestivala, kao i rezidencije u New Yorku.

S posvetom hedonizmu, ritmu, slobodi i osjećajima, Horse Meat Disco utjelovljuju sve što disco znači. Njihovi setovi uključuju sve od klasičnog, preko italo disca, od house do punk funka, kako bi približili svoj moto, a taj je da rade queer zabave za sve.

Disco autoritetima se priključuje Nick Colgan, čovjek iza The Garden Croatia i Adriatic Coasting radijske emisije i agencije, kao i domaći Your Name, vlasnik labela Legalize Lambada, koji vrti šmekerske zvučne pejzaže.

Ulaznice su 70kn u pretprodaji, a 90kn na ulazu i dostupne u sustavu Entrio.hr i na prodajnim mjestima.