Events

Sean Johnston (A Love From Outer Space)

Club Night

The Garden Brewery

Nakon sjajnog prošlogodišnjeg nastupa Andrewa Weatheralla, The Garden Brewery dovodi njegovog partnera u organizaciji večeri “A Love From Outer Space”, a sjajni Sean Johnston će nastupiti u petak 2. veljače 2018. 

Jedan od najcjenjenijih selektora u glazbenoj industriji i istaknuti član disco plesne zajednice, Sean Johnston kreira zvučne pejzaže bilo u njegovoj vlastitoj produkciji ili za gramofonima birajući sjajnu glazbu koja nema cijenu.

90-ih upoznaje Andrew Weatheralla, kada je dvojac shvatio da gaje istu privrženost prema sporijim ritmovima, disko, kozmičkim i psihodeličnim melodijama, te je upravo tako začeta glazbena večer A Love From Outer Space. Jedna od najpoznatijih modernih klupskih večeri bazira se na 25 godina kolekcionarstva dvojice legendarnih zaljubljenika u glazbu, a stoji za oazu sporosti u ubrzanom vremenu, nikada ne prelazeći 122 bpm-a uz progressive house, techno 90-ih, disco, psihodeliju, kraut-rock, ambient, dub ili pak un-disco. 

U ovoj sjajnoj večeri pridružuje mu se Dean Sunshine Smith, jedan od najcjenjenijih UK DJ-eva i selektora i čovjek iza Dark Disco programa, kao i Adriatic Coasting duo Nick & Pepi. 

Nastup Seana Johnstona je početak i sjajne godine gostovanja koja će se održati u zagrebačkoj The Garden Brewery. Jedinstveni prostor prati i prepoznatljivi The Garden zvuk koji ovu godinu obećava odlična imena svakog mjeseca do ljeta, ikone žanrova, legende klupske glazbe, kao i večeri posvećene festivalima Love International, Soundwave i Defected. 

Ulaznice su dostupne u pretprodaji po cijeni od 50 kn na Entrio.hr i prodajnim mjestima, dok će na dan nastupa biti 70 kn.