Pivovara icon
Pivovara

Osnova naše pivovare je kuhaona na parni pogon  kapaciteta 20 HL, proizvedena u Hrvatskoj i prilagođena našim potrebama. Sastoji se od tri glavna dijela, komovnjak, kotao i taložnjak. Tehnologija vruće i hladne vode te miješanja iste nam omogućuje da kuhamo čak do tri puta dnevno, dok tehnologija samog pogona pruža mogućnost pripreme piva poput Soura-jedinstvenog, veoma osvježavajućeg piva čija popularnost raste na globalnoj razini.

Posjedujemo šest tankova od 4000 HL i dva od 8000 HL, prilagođena za brže sušenje hmelja, ergonomsko pakiranje i lako umetanje dodataka. Ubrzo očekujemo tank od 16000 HL i još jedan od 8000 HL s kojima ćemo u kompletu postići godišnji kapacitet od 500,000 L. Uz navedene, koristimo i manje tankove za specijalna izdanja i za testiranja.

U vlastitom laboratoriju pratimo sve ključne varijable kako bi kvaliteta bila vrhunska. Vjerujemo da je manje zapravo više, radimo s prirodnim sastojcima, ne filtriramo niti ne pasteriziramo s obzirom da ti procesi uklanjaju okus i aromu. Koristimo ekološki prihvatljive bačve i limenke koje se u potpunosti mogu reciklirati.